Sinterklaas Surprises maken

tips | voor typetjes | thema's | makkelijk | links | papier-machMakkelijk
Makkelijke surprises

1. wollen surprise, Het enige wat je nodig hebt is een bol wol en je cadeautje.Je pakt het cadeautje in en je wikkelt er net zolang wol rond totdat het rond is. Je kan er dan bijvoorbeeld nog oogjes en een mond op plakken als je dat leuk vind
2. Luier surprise. Neem een grote luier, doe er een flinke klodder pindakaas in en leg dan het kadootje erin. Leuk idee voor als iemand net een baby heeft gekregen.
3. Discobal. Grote ronde piepschuimbal, aluminiumfolie en oude cdtjes. Snij de piepschuimbal doormidden en stop het kadootje erin, plak daarna de piepschuimbol met alumiumfolie. Knip de oude cd's in stukjes en beplak de discobal ermee.
4. Boek van Sinterklaas. Neem een oud telefoonboek. Snij in het midden van het bak een gat zodat het kadootje erin pas. Plak daarna de bladzijden vast. Versier de voor- en achterkant van het boek.
5. Hersenhoofd. Neem een bal en doe daar gekookte spagetti in en leg daar dan het goed verpakte kadootje in (bijv. in een plasticzakje zodat het niet vies wordt).Plak de bal weer dicht en versier het hoofd zodat het op een hoofd lijkt. je kunt het ook maken van papier mach
6. Broodsloffen. Haal bij de bakker oud ovaal brood. Snij een gat in de bovenkant en haal zoveel mogelijk brood weg. stop hier dan het kadootje in, daarna vul je het gat weer op met het brood. Van karton en andere spulletjes kun je dan een dier maken waar de persoon mee te maken heeft. bijv. muis, konijn etc. op internet kun je ook veel dierengezichtjes uitprinten en er op plakken.
7. Cd rek, harde plastic brede buis of pvc buis. maak gleuven in de buis waar de cdtjes in kunnen. doe hier allemaal lege cdhoesjes met bijv. grappige teksten. in een cd zit een echte cd of waardebon bijv. je kan de buis natuurlijk ook nog leuk oppimpen dmv verfen, papier etc.
8. Zoeksurprise. Neem een aantal verschillende dozen die in elkaar passen. Versier deze dozen en stop ze in elkaar. Zorg dat elke doos opengemaakt moet worden, waarna weer een grapbriefje volgt. Uiteindelijk kun je er een briefje in leggen met de juiste zoekplaats van het kado in een andere ruimte van het huis. Handig als je een wat groter kado hebt wat niet zo makkelijk in een surprise te verwerken is.
9. Skateboard. Neem een plank, zaag deze op maat van een skateboard. Plak er 4 tennisballen onder als wielen. je kan de skateboard verfen/beplakken bijv. zijn/haar naam opschrijven en het kadootje erop doen.
10. Dobbelsteen. Neem een vierkante doos en doe hier het kadootje in. Beplak de doos met wit papier en snij uit zwart papier rondjes en plak de juiste hoeveelheden erop. zo ziet het eruit als een dobbelsteen. Leuk voor iemand die van spelletjes houdt.


Aangepast zoeken


sinterklaaslootjestrekken.nl | Link-Partner | © Chato